HUR JAG SKA FIRA MIN FÖDELSEDAG!

Posted in everyday

Köttig vecka detta har varit alltså. Inte att leka med, helt slut. Precis kört igenom en heldag på jobbet med och ska försöka peppa mig till att orka hem, hämta träningsprylarna och sen köra någon timma på gymet. Det är vad jag kallar strongt! Så oerhört shoppingsugen nu med dock, tänker nog allt shoppa lite inför min födelsedag och till när M kommer hem, då vill man ju vara fin, även om det inte är något speciellt att fylla 21.

Fått en fråga med angående hur jag kommer fira min födelsedag och jag kommer nog inte fira den alls faktiskt. Födelsedagar är inte min grej, inte julafton heller egentligen men är det nåt som jag värderar mindre än det är det ju självklart födelsedag.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

/ 1. Blazer HÄR / 2. Örhängen HÄR / 3. Linne HÄR / 4. Byxor HÄR / 5. Skor HÄR / 6. Väska HÄR /

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.