”BEHÖVER JAG?”

Posted in I tanken

Tänkt på en sak i några veckor nu, det här med att man känner sig tvingad till att acceptera saker man inte vill. Tänker inte ge något konkret exempel, för jag tror många här kompromissar med sig själva ibland. Kanske en kompromiss som ”alla andra” inte ens behöver kompromissa om, eftersom de tycker att det är okej. 

Men i slutet, vem är viktigast i ditt liv? Dig själv eller alla andra? DU. Jag tror att det är viktigt att bli påmind om en sak. YOU DONT HAVE TO DO A SHIT. Du är du. I slutänden bestämmer ingen annan vad som gör dig lycklig eller olycklig, men det är upp till dig att bestämma det. Det är upp till dig att säga nej och stå för det. Det är upp till dig själv att göra dig lycklig. Glöm aldrig det. Om en vän ständigt gör en rut som inte finns på din karta, kanske du borde tänka om. 

För i slutet behöver du inte göra ett skit. Det är upp till dig att bestämma dig för vilka omvägar som är värda att gå. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.