MY FRIENDS

Posted in Event

Gott nytt år! Nu är vi hos Stina och har tjejmys. Snart dags för middag med 70 pers, intressant. Ska bli kul att träffa alla killkompisar igen! Inte träffat dem på över en månad nu typ, kommer bli mitt livs kanske bästa nyår tror jag. Det är nog inte så svårt med tanke på hur mina andra nyår har varit Haha. Förra året i Åre var dock rätt kul minus snedfyllan som förändrade min syn på alkohol. Och året innan det när man spenderade natten på st Göran utan bedövning vänner plånbok eller mobil. Man lär sig något nytt varje dag right Haha. Detta år har jag lärt mig hur riktiga vänner är och blivit kär. Underbart slut ändå ju, hur illa man än tycker om 2016 så är det nog ett jävla bra år ändå, för mig iallafall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.