THE LAST FIRST DAY

Posted in everyday

Idag känner jag äntligen att jag är påväg att bli frisk. Vet inte när senast jag kunde träna, fasen alltså, suger verkligen när kroppen inte mår bra. Försöker äta så mycket näring som möjligt iallafall när jag är sjuk och det brukar verkligen hjälpa. Gjorde ett vitamintest för ett halvår sedan och det visade sig att jag har väldigt många brister. Sedan dess har jag försökt trycka i mig ekologiskt och vitaminer. Självklart vill jag ju förändra min kropp och bli mer vältränad/tappa fett osv men det är ju verkligen sekundärt. Jag ser hellre till att min kropp får näring och det den behöver än att hetsa såklart hah.

Nu sitter jag här på Adviral igen och har gjort mina första egna nyhetsbrev, faktiskt rätt kul. Jag tycker ju om att skapa saker och det är ju ännu roligare att spana in andra bloggare i efterhand och se om man lyckades inspirera dem eller inte. Idag är sista dagen som Sanna sitter med mig och det har gått superbra. Nu sitter jag och äter min vego lunch som jag duktigt nog förberedde igår så att jag skulle slippa sticka iväg på lunchen. Kan tipsa om det kanske bästa jag upplevt i vegovärlden, nämligen ”oumph”. Smakade det första gången på ett veganskt julbord och blev mäkta förvånad över hur mycket det påminde mig om kött. Men det är det inte, det är ett sojaprotein och jag är kär. Känns så himla mycket bättre att skippa kött när man kan. Har ni inte sett den nya dokumentären med DiCap så borde ni verkligen göra det. Överdriven köttkonsumtion är minst sagt… onödig.

Nästa vecka får jag hem ”Stockholmslådan” igen som är lämplig för peskitarianer som håller sig till fisk och fågel. Med koden Isabella får ni fortfarande 100kr rabatt/vecka de första 4 lådorna.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Premium HÄR / 2. Sthlmslådan HÄR / 3. Familjefavoriter HÄR / 4. Vrooom HÄR /

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.