PINK DIAMOND

Posted in everyday, Smink

DSC09176DSC09186DSC09185 DSC09187

I Torsdags var det ju Glossybox event på Nio Rum som sagt och här är min sminkning för eventet som jag inte kunnat ladda upp tidigare. Temat för dresscode var något i stil med rosa och glitter, vilket jag självklart tog på ett mycket stort allvar och körde all in på. Har dock inga bilder från eventet själv men ska försöka sno åt mig några bilder från Carolin och Elli tänkte jag. Drog rätt tidigt från eventet till Bergmans dock för julbord med tjejerna, så nice! Kom hem dyngrauk till babe som var otippat glad över att ha rosa glitter i ansiktet flera dagar efter haha. Hade ju gjort ögonskuggan med riktigt glitter härifrån som jag fäste med en primer jag fick från min gamle plastpappa Robban för ca 4 år sedan. Helt sjukt hur bra den hållt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.