ÅRETS FÖRSTA JULBORD

Posted in Event, everyday, MAKEUP ARTIST, Skönhet, Smink

DSC09050 DSC09051 DSC09055 DSC09056

Nu är jag påväg hem till love efter en riktigt trevlig kväll med diverse vänner och bekanta på Koloni där vi blev bjudna på vegansk julmat. Jag är verkligen imponerad, ska köra på mer veganskt hemma, kanske inte helt för det känns totalt omöjligt. Det är verkligen animaliska produkter i ALLT! Såhär blev sminket tillslut iallafall när jag brassade på lite mer innan jag drog iväg (oredigerade). Att ha lila smink var inte så dumt ändå. Gäller bara att köra på en rätt markerad svart frans skugga så kan man ju nästan få vilken färg som helst snygg på lockett.

DSC09064DSC09071 DSC09076 DSC09081 DSC09090 DSC09084

Tack för en fantastisk kväll trots ca 3h sömn inatt. Nu ska det bli skönt att få somna i loves famn. Bästa kudden ever.

1 Kommentar

  1. Matilda säger:

    Hej, tack för en fin artikel. Gillar din look, men vart har du köpt den läppstick? Har letat efter i några butiker, men har inte hittat. Har sett att Eleven.se har något liknande, finns även en rabattkod http://promocodius.com/se/butiker/eleven-rabattkod. Väntar på ditt svar! Matilda 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.