CURLS AND TRAUMA

Posted in Bella tipsar, everyday, Skönhet

Godkväll! Idag har jag tagit det riktigt lugnt, vaknade hos Love, kollade på BBC Earth till frukosten och sen drog jag på möte följt av en snabbis till gymet innan jag var duktig och tog tag i både psykolog och polis. Min mobil blev ju snodd för över en månad sedan nu och försäkringsbolaget hade fortfarande inte fått papperna från polisen så jag fick gå dit och ta papperna så att jag slipper denna jäkla Samsung snart. Sen har jag lovat Love att ta tag i en psykolog. Har ju en hel del i bagaget och alltid vägrat att gå till psykolog men känner att jag vill ta tag i det nu. Jag är redo. Har en hel del ”blockeringar” från barndomen som ingen vet om, saker jag varit med om som ingen vet om mer än jag. Saker inte ens min familj vet om som jag aldrig någonsin kommer berätta för någon. Iallafall inte vad jag tror och trott tidigare år. Men jag har insett att det nog inte kommer hålla i längden att vara ensam och stark som jag alltid varit. Glad över att jag har den där mannen iallafall. Så tacksam. Vad bra saker kan bli när man är mottaglig och öppen för det. Han är verkligen både en sån jag vill ha och behöver i samma person. En lagom mix även om jag inte alltid hållit med om det förut i huvudet haha, men jag inser verkligen det mer och mer för varje dag.

Inlägget innehåller adlinks

Lockade håret med DENNA i ca 30 minuter ikväll, så kul och värt det! Brukar ju alltid play it a bit safe men kände mig lite extra cool idag, får hoppas att det ser bra ut imorgon med eftersom jag ska upp rätt tidigt. Borde dra en spraytan snart igen, nämligen vit som snö atm, men det räddade jag allt upp med lite fusk. Testade att sätta mörkare mineralpuder över min bas idag och wow, det funkade verkligen superbra!! Använde mig av DETTA då det varken blir fläckigt eller fel kulör av det, dessutom får man en riktigt naturlig finish av det. På läpparna har jag ”BIG BOSS”, contour och ögonskugga använde jag mig av denna palett.

Nog om det, nu måste jag snart krypa till kojs. Imorgon väntar nämligen en heldag på Adviral med ett gäng härliga människor. Stay tuned!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.