PIGG & VACKER I VINTERMÖRKRET

Posted in Bella tipsar

bb1 bb2 bb4

GODKVÄLL PÅ ER! Förlåt för dålig update igen men det har varit lite trubbel i paradiset senaste dagarna sattsäga. Tänkte hur som helst tipsa om mitt senaste samarbete, en munspray jag haft med mig överallt i två veckor nu, en munspray med smak av mint, bra va? Så trött på att gå runt och tugga tuggummi hela dagarna för att känna mig fräsch. Inte det bästa för magen att gå runt och tugga hela tiden. Men inte nog med det, som ni kanske vet har jag ju löshår då jag slet sönder mitt hår för ett halvår sedan med blondering och sedan dess har man ju blivit extra uppmärksam på att ta hand om håret, huden och naglarna som ni kanske förstår.

Nu till det fantastiska med denna munspray -> den innehåller bland annat c-vitaminer och MSM, ett organiskt svavel, svavel är nödvändigt för produktionen av proteinerna kollagen och keratin. Det skapar en bra elasticitet, vitalitet och styrka hos hud, hår och naglar, men det stärker även brosk, leder, hjärta, hjärna, bindväv och skelett. Svavel har länge använts mot olika hudbesvär såsom eksem, psoriasis och acne men även i diverse hårvårdsprodukter. MSM har många fantastiska egenskaper.

Den är tillverkad i Sverige och tar man rekommenderad dos så går det åt ca 2 sprayflaskor/mån dvs, 4-5 sprut 3ggr dagligen.

BeautyBoozt hittar ni HÄR < 

använd er av koden ”isabella40” så får ni 40% rabatt! 

Inlägget är i samarbete med BeautyBoozt

1 Kommentar

  1. Jennie säger:

    Annorlunda!

    blir det lite som att ta ett tuggumi effekt?

    http://www.missjennie.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.