BEAUTY GIFTS

Posted in Bella tipsar

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Ögonskuggspalett från NYX HÄR / 2. Läppglans från Juicy Couture HÄR / 3. Styler från ghd HÄR / 4. Sminkborstar från Sigma HÄR / 5. Lösögonfransar från Ardell HÄR / 6. Lip Cream från NYX HÄR / 7. Mascara från Clarins HÄR / 8. Hårborste från Mason Pearson HÄR / 9. Ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills HÄR

1. Parfym från Marc Jacobs HÄR / 2. Läppglans från Clarins HÄR / 3. Contour Kit från Anastasia Beverly Hills HÄR / 4. Rengöringsborste från Clarisonic HÄR / 5. Doftljus från Voluspa HÄR / 6. Nagellack från OPI HÄR / 7. Nagellack från OPI HÄR / 8. Ögonbrynsborste & Dip Brow Pomade från Anastasia Beverly Hills HÄR / 9. Hörlurar från bareMinerals HÄR

Sjukt att det var första advent igår redan?! Julafton närmar sig snabbare än man kan ana, känner mig inte alls redo. Får typ gå förbi Åhlens idag och kolla på lite julpynt eller nåt för att komma i stämning. Vill typ göra en stor pepparkakshus gård med, med massa marsipangrisar på tomten. Nog om det, present tips från coachen, saker man alltid behöver som tjej. Bara att passa på, nu ska jag och Stina titta på Sophies uppträdande och äta saffransbullar.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.