SVANENS BDAY

Posted in everyday

2016-11-26-02.16.06-1.jpg

Vilken dag det blev igår igen, dessa fredagar alltså. Svanen fyllde år så på förmiddagen var jag inne i stan och köpte lite smink, drog en uber till salongen kring 16 tiden men var inte framme förr än 17, hur nu det är möjligt på en sträcka som egentligen tar 10 minuter. Har nog aldrig varit med om så många felkörningar, omvägar, förvirringar som den resan. Waste waste waste.

Anyhow, sen sminkade jag födelsedagsbarnet on fleek innan det blev pre-dinner på anglais och sen en liten avsmakning på Kasai med dunderfirande. Vilket gäng vi var, men jäklar vad jag önskar att jag hade varit nykterist igår. Dags igen känner jag. Kanske inte helt som jag bestämde mig för i somras, men nivån, tror att tjejer som jag med mycket alkoholism i släkten borde tänka till lite extra innan man börjar hamna i festsvängarna för mycket igen.

1 Kommentar

  1. Hanna säger:

    Tråkigt med ubern, det har hänt mig med! Men om du går in på ubers hemsida och loggar sin så kan man enkelt göra ett klagomål på resan och fylla i att chaffören tog en omväg, då kommer de kontrollera det och sedan återbetala dig. Superenkelt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.