MITT HEMLIGA PROJEKT

Posted in everyday, MAKEUP ARTIST, Skönhet, Smink, YOUTUBE

I samarbete med lyko 

GODMORGON!

Hoppas att ni är taggade på att köpa höstens look skapad av mig med enbart 5 produkter! NU har ni alltså värsta chansen här att köpa hela kitet till bättre pris alternativt produkterna. Ni får även 10% rabatt av mig med koden ”Isabellalyko10″ 

44_Inspiration

Alltså 449kr för hela kitet! Helt sinnes. Perfekt present till någon annan eller varför inte till sig själv 🙂

Kitet består alltså av mina absoluta favoriter till lösfransar wispies”, mascaran som separerar, bygger upp volym och effekt, eyelinern med den perfekta ”penseln” för bra kontroll, hållbarhet, svärta och skarpa kanter, cream contour paletten som man kan skapa en hel bas med, som jag gjorde i denna look och sist men inte minst, MATTE LIP CREAM för en perfekt matt röd läppfärg som inte stelnar till läppen och gör den torr som många andra matta läpp cremer, den är enkel att jobba med, täcker perfekt och är lätt kontrollerad samt hållbar.

Kunde nog helt enkelt inte ha valt ett bättre kit!

44_Presentation_alt2

Denna look skapade jag alltså med dessa 5 produkter på ca 15 minuter! Superkul att få vara en del av ”highlighted by” och att dessutom vara först ut. Hoppas ni också tycker om mitt kit.

Nu ska jag sminka mig <3

inlägget är i samarbete med

1 Kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.