ALL I WANT FOR X-MAS

Posted in Bella tipsar

helo

Fransarna på bilden är ”wispies” som ni nu dessutom får rabatt på med koden ”isabellalyko10” HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

GODKVÄLL VÄNNER! Har ni haft en bra dag? Hoppas ni varit mer produktiva än jag har varit idag för det enda jag har gjort på hela dagen är att skicka ca 2 mail och gå på löpbandet en halvtimma hah, sen har jag känt mig bakis utan att ens vara det och är supertrött! Börjar bli riktigt kallt ute nu med ju.Nu kom jag precis hem till stina och kollar på massa mysiga höst och vinter tröjor medan hon står i köket i vanlig ordning och förbereder mat. Snart kommer Sofia med så ska vi enbart svulla och mysa. Ryktas om att det blir frukost på sturebadet imorgon bitti med, det var ju inte igår.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.