SPECIAL EDITION GIFT TIPS

Posted in Bella tipsar

favoriter

HANDLA ÖVER 495KR OCH FÅ 20% RABATT PÅ ALLT

Såg jag att eleven körde på just nu, bara att tacka och ta emot. Vet att det inte är julafton imorgon men det skadar ju aldrig att vara ute med julklappar i tid alternativt överraska en bästis/flickvän/fru/mamma ja, you name it. Därför passade jag på att lista upp några av mina absoluta favoriter. Har man dessa saker så klarar man sig långt med andra ord som tjej.

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR

BORSTAR OCH BEAUTYBLENDERS TJEJER! Det eviga problemet när jag ska låna nödsmink av någon kompis, de har inga borstar. Hur fasen klarar ni er ni som inte har bra borstar? Tips till er att passa på på dessa set beautyblenders och borstar nu helt enkelt. Kommer underlätta livet haha.

Tycker ni inte om de jag själv listat upp i collaget så kan ni kolla in deras special offer HÄR <

inlägget innehåller affiliatelinks

2 Kommentarer

  1. Sara säger:

    Hej gäller rabatten fortfarande och vad är isåfall rabattkoden? Tacksam för svar 🙂

  2. Isabella Jedler säger:

    man handlar över 495kr tror jag 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.