BABY IM NO GOOD

Posted in everyday, MAKEUP ARTIST, Skönhet

5 6 1 2 3

Hur jag hanterar inre stress ibland är kanske en aning roligt. Antingen sätter jag mig och målar abstrakt konst, eller så sminkar jag mig och plåtar. Det är liksom som att stänga av omvärlden några minuter för mig. För när jag är kreativ tänker jag inte på nånting annat än just det jag gör, eller nja, jag typ hanterar ut det jag tänker på för varje drag med penseln.

Nu ska jag in till stan och sminka en gammal vän inför en halloweenfest och sen hem och sova antar jag. Har nämligen en så jäkla överfet nyhet att gå ut med imorgon runt lunchtid som ingen kommer missa, oavsett om ni vill eller inte hihihi.

Kom hem runt 17 tiden till stockholm och jag och sophie var vrålhungriga, så vi ville äta nåt riktigt trött där vi helt enkelt kunde vara ifred, så vi tog en trött biff och pomme på centralen och myste. Tänk att det kan vara så skönt och mysigt ibland, att bara va för en stund.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.