RÄDDA HALLOWEEN PÅ 5 MINUTER

Posted in Bella tipsar

LINSER

HALLOWEEN HALLOWEEN HALLOWEEN

Frågan i de flesta huvuden just nu, vad fasiken ska man vara på Halloween? Vill man vara något riktigt enkelt men kraftfullt med liten budget så kan jag starkt rekommendera att man köper sig ett par billiga linser HÄR till exempel. Förra året var ju jag en vampyr sminkad som min senaste tutorial tillsammans med kraftfulla röda linser. Året innan det hade jag helsvarta linser så jag såg ut som en alien, men vita har jag aldrig vågat mig på. Såg att det fanns massor olika alternativ HÄR både med heltäckande vita linser och såna som enbart täcker allt annat än irisen.

Det kan man ju maxa med lite sår eller skapa egna sår med latex, ska du köra på vampyr så är det ju supersnyggt att sätta på lite tänder, ja det finns mycket olika maskeradsmink här.

Personligen älskar ju jag att ha röda linser, tycker det är så coolt! Annars skiter jag nog i allt och klär ut mig till en nunna. Lika bra.

inlägget innehåller affiliatelänkar

1 Kommentar

  1. Deffa säger:

    Linserna räddade mig snabbt! Tack så mycket! Kram Madde från http://deffa.nu ????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.