LYKO WINTER HAUL

Posted in Event


Godkväll!

Oh. My. God. 

Håller med citatet i bilden, men eventet idag var allt annat än lagom. Bästa bloggevent jag någonsinn varit på var jag på idag. Den 29 oktober, 18.30 på Skeppargatan 44. Då var jag på mitt bästa bloggevent. Skapat av mina vänner på Century och Lyko. Bra där! Äntligen visar ni vart skåpet ska stå för något värt varenda minut. 

Ni kommer få se bilder imorgon men kände att jag var tvungen att uppdatera er lite snabbare än så. Det ni kommer få se imorgon är så MAXAT! 

Hur som helst. Imorse vaknade jag vid 7 tiden, tog en PW någon mil i spöregn. Vägrade att banga, bara för att jag vet att jag är inne i en bra healthy period just nu, och lite regn ska inte förstöra det inte. 

Efter det var jag hos Jannice igen och flyttade upp löshåret, lunchade lite på stan, hämtade upp mina kläder från bubbleroom och drog på möte innan det var dags att stressa iväg till eventet. BRA DAG! 

Imorgon ska jag på mässa med Lakri, samma jag var med på förra året. Så kul! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.