OLD TOWN

Posted in everyday


God middag! Igår var en riktigt lugn dag. Låg och glasade och gäste utmattade i solen innan vi tog oss iväg på en kulturfylld kväll i den gamla stadsdelen Medina. Där åt vi åter igen Marrokansk mat i överflöd och strosade runt på the big square. Så fint! Älskar Marrakech.


Nu är vi i Cassablanca igen på ett hotell inför hemresa tidigt imorgon bitti. Dessvärre har vi inte jobbat fram någon bra bränna denna resa men det har varit min livs bästa resa ändå. Så det har varit värt att offra brännan 1000ggr om.


Förrätterna är inte att leka med här inte. Tur att man inte är på marrokanska restauranger varje dag kanske. Då hade ni väldigt snabbt knappt känt igen mig, och jag skulle nog inte ens kunna röra mig. 
Nu är det dags att röra sig från poolen, solen har försvunnit. Dags att lägga sig på rummet igen kanske, och titta på någon film inför avresan.

Ses i Sverige! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.