GOODWILL

Posted in everyday

Eftermiddag vänner! Oj vad jag har styrt och ställt senaste 12 timmarna. Fick för mig att kasta ut hela garderoben på golvet igårkväll och tömma smink och hår lådorna. Började om från noll och började strukturera upp allt efter ett nytt system hah. JA! JAG HAR SJUKT MYCKET SMINK så ja, det behövs logistik haha. Har kastat allt dåligt smink och har typ bara .FÄRG nu, så onödigt att ha massa annat när det finns ett märke som passar perfekt inom alla områden. Eller hur?

Till och med målat topparna på nagellacken från Depend för att hitta färger bättre haha!

Så det slutade med att jag höll på och lallade omkring till typ 3 inatt. Vaknade väl kring 10 tiden och samlade ihop allt i IKEA kassar för att sedan gå iväg med det till den stora skänkes konteinern.

Nu har jag precis avnjutit en liten chokladpudding och bör väl ta en dusch nu, dock lite klyven inför kvällen. Har egentligen 4 viktiga saker inplanerade ikväll, men Mimmi har ju sitt bootcamp ikväll och det får man ju inte missa, så det är bara att planera om!

Mimmis hemsida hittar ni HÄR om ni är intresserade av bootcamp <

På bild ser ni några av hennes sponsorer till bootcampet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.