GOOD GIRL GONE BAD

Posted in CRAZY, everyday, MAKEUP ARTIST, Skönhet, Smink


Körde en Ruby Rose och kapade håret.

Nejvars men tycker fasen det är coolt som attan med tjejer som vågar. Lite edge på vardagen liksom. Personligen tycker inte jag att den stilen speglar min personlighet riktigt, lite som när jag hade svart hår. ÄLSKAR DET, jag ser hård ut, jag är hård, men jag är liksom mjuk på utsidan, mjuk många lager, men innerst inne hård som diamant. Därför behöver jag ingen hård utsida.

Nu ska jag nog sätta på mig lite fransar, föna håret och klä på mig något mer anstädigt. Nämligen så att jag ska på middag med min morfar ikväll. Vi har ju inte heller haft nån kontakt mer än födelsedag/julafton men kul att han vill ses iallafall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.