FELT SO GOOD

Posted in everyday


1000 ärenden är vad jag har att bita i idag trots att jag är sjuk och hängig och svettas för varje steg jag tar haha. Det är bara att svälja nu när jag fasen haft semester i typ två månader.

Först ska jag lämna in min mobil IGEN eftersom jag spräckte den skärmen också efter två dagar – köpa SKAL OCH SKYDD, hämta ut ett dussin paket och försöka hooka up med Sophie i stan när det behagat henne att komma in. Iof lika bra att hon är smart nog och stannar hemma lite så hon slipper släpa efter mig på mina ärenden Liksom. Ska ju gå tvärs över stan och åka ut till ”LAN-master” för att hämta min gamla mobil med. Mycket nu :/ hur går det med min ekonomi nu egentligen haha. Dags att skaffa mer para, dags att knega.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.