Not everything you lose is a loss

Posted in DEEEEEP, everyday

  
Godkväll mannar!

Fy attan så trött jag varit idag. Riktigt utmattad, men åkte hem efter jobbet direkt idag, skickade in min ESTA som precis blev godkänd – Wohu! Nu väntar vi bara på Ninas sen e vi ready to go. Ja ni lär ju märka vad vi ska leva Life. Så skönt när man märker av vissa krafter i livet, det känns som att efter varje grej man ”förlorar” på ett eller annat sätt slutar med en vinst ändå om man låter krafterna sköta sitt och följer energierna. Slutar jaga uppmärksamhet och fångar den naturliga så mår man så mycke bättre. Man ska inte fokusera så mycket på att omvandla de onda i livet, så mycket bättre att låta de gå och suga åt sig alla positiva energier som finns runt oss dagligen, om vi bara uppmärksammar det.

Nu ska jag hem och dricka matcha och sova! Sista dagen imorgon i skolan o jobbet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.