JAG LEVER MIN DRÖM, KÖR DIN GREJ

Posted in DEEEEEP

Onsdagspepp, finns det nåt sånt för det behövs! Speciellt mitt i detta knepiga väder. Men det är lite som när man är sjuk, vad gör det då? Det är kroppen som är sjuk tänker jag, för så länge hjärnan är pigg och alert gör ju inte det nånting.

Fick en kommentar igår som i princip löd i stil med att jag verkar leva drömmen. Det gör jag! Kanske inte din dröm, kanske inte min högsta önskan eller mitt slutmål, men på nåt sätt, oavsätt vad som händer, oavsett vilka motgångar jag möter så lever jag drömmen. Min dröm lixom. Jag vaknar upp varje morgon och har en kärlek till livet jag inte kan förklara. Jag lixom trivs. Även fast jag varken badar i pengar, har min önskedröms takvåning eller magrutor på magen  så lixom lever jag drömmen. Men hur gör man egentligen för att leva drömmen utan allt det där som står högst upp på önskelistan? Jo man accepterar sig själv. Man skiter fullständigt i vad andra människor tuttat i dig hela ditt liv. Du skiter fullständigt i att plugga till jurist när du brinner för konst. Självklart ska man alltid ta med sig vissa budskap från sin omgivning, saker som faktiskt alltid resulterar till en bra grund. För det måste jag själv erkänna, även fast jag i mitt huvud har miljoner planer om alla företag jag vill starta så är jag inte där än. Varken kunskapsmässigt, pengarmessigt eller åldersmässigt. Men allt jag gör bygger sina broar påväg iallafall. Och det, är nyckeln till lyckan och den högsta drömmen, enligt mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.