SÅ HÅLLER DU EN PERFEKT BLOND FÄRG

Posted in Bella tipsar, Skönhet

Untitled

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Att gå från brunett till blond kan tyckas vara en riktig utmaning, framförallt att behålla färgen bara någon vecka efter besöket. Man kan ju springa till frisören varje vecka och nyansera det men har man varken tid eller pengar till det har jag 3 supertips för att behålla färgen och kvalitén.

Det första är Redkens extreme serie som behåller kvalitén på håret, den andra är ett silvershampoo som visserligen torkar ut håret men avslutar man med en nyansering som 1002 så försluter man hårstråt och tillför pigment, i detta fall motsatsen till gul/oranget. Vill man kan man ju även ha i en liten beige nyansering efter för att verkligen få fram tonerna man vill åt. Nyansering hemma är typ det bästa som hänt mig.

Adlinks

3 Kommentarer

  1. Isabell säger:

    Jättebra tips! måste jag ta vara på haha 🙂

  2. Emma säger:

    vart kan man bestäålla alla dessa 3? =)

  3. Isabella Jedler säger:

    Klicka på ”här” länken 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.