Nog om fuckboys, in med careboys

Posted in Bella tipsar, I tanken
tumblr_l7xbevjI1Z1qasm3ko1_500

Jaa ni, lite skadad av sin omgivning är man väl allt efter att ha hängt i svängarna ett tag nu men there is hope. Våren är här och alla killar är faktiskt inte fuckboys. Det finns careboys där ute och det är dem vi vill ha, fuckboys är ute, fuckboys är osäkra, fuckboys är rent ut av värdelösa. In med det nya, varma, glada. Tiden är inne och snart är vi alla lyckligt gifta och borta från marknaden haha. Nej men hur som helst, har ju tidigare skrivit lite punkter angående hur man avslöjar en fuckboy. Här kommer några punkter om hur du verkligen vet att killen i fråga på riktigt är intresserad av dig och respekterar dig. En careboy.

1. Han kollar på dig genom en folkmassa. Plötsligt händer det, du tar honom på bar gärning, stirrandes på dig. Antingen har du toapapper under skon eller så kan han bara inte slita blicken ifrån dig eftersom att han tycker att du är så jäkla amazing hot och du är i hans tankebana.

2. Han vill veta allt om dig. Även om det är dumma frågor som vad du åt till lunch så vill han bara prata med dig. Han försöker verkligen hitta samtalsämnen.

3. Han vill hitta på saker som inte innebär ”kom till mig 4 på natten” då såklart utan här pratar vi lite mer seriösa saker som verkligen innebär att umgås och lära känna varandra. Laga mat, spela spel, ut och göra saker, netflix and chill kan vara inkluderat det med haha, alla killar är inte lika självsäkra när det kommer till att vara gulliga.

4. Han rör vid dig och vill vara nära. Ganska uppenbart tecken right, speciellt ute i en folkmassa. Det finns isåfall ingen annan han hellre skulle vilja vara nära.

5. Hans vänner vet vem du är och då inte för att ni hänger i samma kretsar eller något sådant, utan just för att vi människor pratar om sånt vi har i tankarna. Kanske diskuterar han också vissa situationer med sina vänner. Har dem däremot ingen blekaste om ditt namn så kanske det är dags att tänka på refrängen haha.

6. Hans ögon förändras, det enklaste sättet att se om någon är intresserad av dig. Pupillerna vidgas när vi tittar på någon med starka känslor. Eyes never lie.

LOVE IS IN THE AIR
—————–

Skärmavbild 2016-03-30 kl. 00.00.04HÄR // HÄR // HÄR

Skärmavbild 2016-03-30 kl. 00.02.01

HÄR // HÄR // HÄR

Skärmavbild 2016-03-30 kl. 00.03.55

HÄR // HÄR // HÄR

Hur fina? I want em all!

3 Kommentarer

 1. jennie säger:

  Bra inlägg!

  smart få in lite länkar där på slutet 😉

 2. mahajedhi säger:

  please Beautefel angel Come To be my Wife in Saudey Arabia…
  I give u Jewel

  / maj

 3. John säger:

  I don’t get it, you say that a contest where girls are paid lots to act as ”escorts” is such a bad thing etc… so… why did you go? why not stay at home and flip some burgers or something? oh, because it’s more money

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.