Har en fuckboy förstört för alla andra

Posted in I tankenGod eftermiddag! Knappt sovit en blund inatt eller, jo det har jag men as usual är huvudet på högvarv. Jag har 1000 bollar i luften men min enda rädsla i livet verkar vara att släppa in en kille i mitt liv haha. Vet inte om jag ens kan? Alltså, jag har själv märkt att jag typ inte tar åt mig och blir rädd istället om en intressant kille är intresserad av mig. Blir typ arg om jag får en komplimang som ”vad vacker du är”, inte för att det är något elakt alls att ge någon en komplimang, utan mer för att jag inte vill vänja mig vid det om ni förstår hur jag menar. Jag är typ rädd för att tro på det och sedan börja tycka om killen i fråga för att sen ändå i slutendan ha en kille som flippar och vänder tvärt för att det inte är lika kul längre. Då är man där igen, känner sig misslyckad och undrar vad man gjorde fel. Man får försöka ta allt med en nypa salt helt enkelt, baby steps lixom. Just nu är jag inte redo för en sån mental smäll men ska ändå försöka att bli lika godtrogen mot killar som förr, alla kanske inte är likadana i slutendan hah. Man får hoppas.

4 Kommentarer

 1. Erika säger:

  Jag har princip bara råkat ut för fuckboys hela mitt liv men tänker inte låta dom förstöra mig mer som sagt kommer en prins dyka upp någon dag och man vet som sagt aldrig hur människor är förens man gett dom en chans, nu känner inte jag dig men du verkar vara fin både på insidan och utsidan så man är bara dum om man låter dig gå❤️

 2. Alice säger:

  Var inte du sambo med någon för ett tag sedan? Isf synd om de tog slut ❤️

 3. Felicia säger:

  Oj vad jag håller med dig! Jag kan ta illa upp när en kille säger så eftersom det känns som att min personlighet undermineras, som att mitt yttre är viktigare än mitt inre om du förstår vad jag menar? Därför har jag svårt för killar som jag märker bara kollar in mig väldigt länge, för att sedan komma fram och ge mig en komplimang (vilket kan vara trevligt ibland, dont get me wrong). Men de killar som kollar in en som om man vore a piece of meat, och som yttrar saker som ”fan vad snygg du är”, och som tror att jag vill knulla bara för att de anser att de gör mig en tjänst som ger mig en komplimang, är onekligen fuck boys som jag inte ens orkar bry mig om.

 4. Isabella Jedler Forsman säger:

  Kunde inte sagt det bättre själv!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.