DÄRFÖR ÄR DET ALDRIG OKEJ ATT SÄGA ÅT NÅGON ATT ÄTA MER

Posted in I tanken

för att hen äter hur jävla mycke/lite hen vill, hon tränar hur mycket hen vill och hen slappar hur mycket hen vill. Att säga åt någon att hen borde äta mer är precis lika ikke okej som att be någon äta mindre. Att säga till någon ”jävlar vad du blivit smal” är egentligen precis lika jävligt som att säga ”jävlar vad tjock du blivit”. Är vi överens? 

2 Kommentarer

  1. Lina Öhman säger:

    Fast det där är inte heelt sant. Har haft/har en ätstörning och om ingen sagt åt mig hade jag förmodligen legat på sjukhus idag. No hate! Sjuk jobbigt att höra det då men är tacksam över det idag.. Kram!

  2. Emma säger:

    Nej asså älskar detta!!!
    Jag har gått ner ganska mycket på senaste tiden GENOM HÅRD TRÄNING som dessutom fått mig att må sjukt bra. Men inte hört NÅGON som säger ”bra att du tar hand om dig” utan hör ständigt ”oj vad du går ner bli inte för spetig bara” eller ”nu blir vi oroliga för dig snart”. Men faktum är att för första gången någonsin skippar jag inte måltider, står inte och har ångest i spegeln och är inte heller besatt av vågen. Så tack Bella!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.