”Jag brukar inte få så fettigt ansikte”

Posted in Bella tipsar, Skönhet


3 timmar sedan var det jag sminkade mig. Vet att många brukar ha problem med att bli glansig i ansiktet efter några timmar och vet även att många av er säkert bara pudrar på en massa mer smink. Personligen tyckte jag inte ens att jag var fet eller glansig nu efter tre timmar men pappret talar för sig självt som ni ser när jag la den mot ett svart papper. Så istället för att bara sätta fast överblivet fett i ansiktet så kommer jag nu ta bort överflödet istället för att pudra på ännu mer.

940

Vill ni läsa mer om det så hittar ni denna produkt > HÄR < (www.cleartouchuf.com/se)

1 Kommentar

  1. :/ säger:

    Blotting papers är ju en jättebra idé, men har funnits länge och vitt. Man undrar ju hur det kommer sig att fyra ungdomar inte kunde slå sina kloka huvuden ihop och komma på något nytt för sitt UF, istället för att skapa en egen förpackning till en gammal produkt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.