Q/A

Posted in Q/A

Q: Sett att du umgås med din mamma nu ändå, att hon hälsat och följt med till Tokyo. Varför umgås du med henne när hon inte står upp för dig?

A: När jag flyttade till Stockholm bröt vi kontakten – ännu en gång. När jag vann miss international titeln i Sverige började hon höra av sig väldigt frekvent om hur mycket hon ångrade sig och att hon sakna mig osv osv, jag kan nog tyvärr aldrig stänga ut någon människa från mitt liv tyvärr och oftast brukar det bli någon form av dropin hah. Hur som helst, ja hon ville jättegärna va en del av mitt liv igen så jag gav henne en chans att få följa med mig på planet ner till Tokyo (det tar ju ändå ca 1 dygn) men väl hemma ryktades det om en massa skitsnack igen trots allt fjäsk och tyvärr tror jag det ligger så mycket gammalt emellan henne och mig i luften att oavsett om jag kan vara snäll och vi kan smsa varandra ”god jul” iallafall så funkar ingen kontakt. Antar att jag har lite inre illska så lika bra att fortsätta vara ifrån varandra.

Q: Jag älskar dina eyelashes och måste bara få veta vad det är för märke, för det är några fransar jag verkligen skulle vilja ha på nyår!

A: Tusen tack! Det är två fransar på varandra! Annars är mina favvo fransar från ardell och de är tyvärr väldigt svårköpta eftersom jag än sålänge inte hittat dem i någon annan butik än Åhlens Stockholm, inte ens hittat dem i någon webshop ännu, men ska försöka luska fram serienumret och lägga ut dem i bloggen nästa gång jag köper dem.

Q: Hej! Kan du snälla börja göra makeup tutorials? Du sminkar dig så fint. Vad använder du för att ta dina bilder?

A: Ska försöka! Har haft så mycket annat att göra på sistone men snart (den 18e januari) börjar jag min utbildning till makeup artist så då kommer ni få en video tourial varje vecka samt bilder varje dag steg för steg så det blir nog mycket bättre då!

Q: Varför tog det slut mellan dig och Sebastian? Har du dejtat någon annan sen ni gjorde slut?

A: Han ljög väldigt mycket vilket förstörde så mycket mer än jag trodde. Vi pratade om att göra slut pga det redan två veckor innan jag drog till Tokyo men jag valde då att försöka ge det en chans, han kämpade och var en bra kille men väl hemma förstod jag att det redan var slut för mig i huvet. Alla känslor hade försvunnit helt och allt kändes plötsligt bara fel. Litar man inte på en människa efter 1 år är det tyvärr mycket svårt att få ett förhållande att fungera. Nej jag har tagit avstånd från allt med killar att göra, inte ens pratat med någon av det könet i chatten.

6 Kommentarer

 1. Wilma säger:

  Men när du svarade på en kommentar till Angelica blick på din instagram sa du ju att Sebastian slogs, var otrogen och ljög. Varför sa du så om han var en sån bra kille?

  1. Isabella Jedler säger:

   Han var bra utöver det

   1. Wilma säger:

    Så han slog dig? Nice kille.

 2. :/ säger:

  Måste vara extra jobbigt för dig som är så snygg, när det kommer till killar. Kan tänka mig att många killar skulle älska att ha dig som flickvän, just för att du ser så bra ut, att du blir en trofé liksom. Håller iaf tummarna för att, när du och om du vill skaffa en partner, hittar en som är vettig och bra för dig. 🙂

 3. Agnes säger:

  Hej Isabella! Såg att du precis som jag gillar ardell, dem har deras lösfransar på Kicks vet jag! Köpte iallafall ett par 110 på kicks Fältöversten så kolla där ;))

 4. Blomma säger:

  Det är svårt att säga upp kontakten med sin mamma. Någonstans slutar man aldrig hoppas på att de älskar en innerst inne och dras mot dem även om det alltid skiter sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.