BE MAD

Posted in sponsor


  
   God eftermiddag mina fina läsare! Igår skulle jag och Evelyn gått ut på partaj men när vi fixat oss ångrade vi oss, kokade upp lite oboy och tittade på tv istället. Mådde inge bra alls och kände mig febrig så ville vila så mycket som möjligt inför helgen och mässan som ska bli så kul! Fit for life heter den så kom förbi, vi kommer göra behandlingar på plats.

Imorse vaknade jag upp med ”feber” och världens halsont så jag trodde att Evelyn hade smittat mig med halsfluss men ikke! Nu känner jag mig kry, ätit massa gott, druckit vitaminer, fixat en lägenhetsvisning till helgen, möte ikväll, roligt jobb att se fram emot samt en galen kväll imorgon på Fredagsclubben. Helt stört hur kul det är där alltså VARJE fredag!

På bilderna ser ni min nya jacka och tröja. Fine ass feminist tröjan hitta ni HÄR och jackan HÄR. Puss!

2 Kommentarer

  1. Lisa säger:

    Dejtar du/träffar du Ludwig Malm?

  2. Isabella Jedler säger:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.