No makeup makeup 

Posted in Bella tipsar, Skönhet

   Nu när jag jobbar på en skönhetsklinik vill jag ju inte vara så tungt sminkad utan faktiskt klinisk och använda en produkt som inte bara är kosmetisk utan läkande och BRA för huden. I Sverige har vi faktiskt knappt några krav alls på vad smink inte får innehålla så det är mer vanligt än ovanligt att vi smetar på en massa kladd som bara skadar huden. Detta märke är ett märke jag jobbat med i två år på mig själv (bland annat galvanic spa) och dem är så öppna med information och väldigt populärt globalt så det är verkligen ett företag man kan lita på.

Nu är detta mobilbilder men den ger lagom täckning och ger framförallt en VÄLDIGT fin lyster. På bilden har jag inget annat än just den på mig. Men precis som de andra ”bra” kliniska kosmetiska produkter som exempelvis Exuviance om ni testat den så korvar den sig om man jobbar med den för länge då den ”sätter sig fast” eller aa ” torkar in” som man upplever det som är det med denna. Så inga lager på lager med denna och inget smeta ut en klick på huden, gå och öppna dörren om det plingar på och smeta ut den några minuter senare utan den måste jobbas ut ganska snabbt för att få bäst resultat. Så mitt tips är att använda sig av en beautyblender och badda på den jämt över ansiktet för bäst resultat. Gör man rätt är den så jäklarns imponerande, framförallt märker man skillnad på huden.

Är ni intresserade så kan ni höra av er till mig antingen där ni kan eller maila på isabella.jedler.forsman@gmail.com då jag själv är distributör åt detta företag.

Nu ska jag dra och jobba, puss hörs senare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.