Att måla en tavla med två konstnärer

Posted in Event

   
    
 
Det är fanken inte lätt. Jag vill ha det hemtrevligt – det vill säga ingen sjukhus feel som Sebbe tänker sig haha. Han är extremt minimalistisk när det kommer till inredning… Helst bara en soffa matta och en tv men jag som lite konstnärlig vill som sagt ha ett organiserat kaos med gifta färger där gammalt möter nytt. Jag vill inte ha ett ”köpt allt på Ikea starter pack” men jag är övertygad om att Sebbe börjar tycka om min smak om jag bara som allt annat smyger in lite intryck här och där hahah. Ikväll köpte vi faktiskt en matta och päls till soffan. Jag har börjat sprayat bordet guld och små matt svarta detaljer och guld inslag jag hittat på lagerhouse. Som ni ser så är mitt tidigare organiserade smink bord en total mess.. Så har planer för även det som ni kommer få se senare. Innan vi kan göra klart det så måste Sebbe sticka iväg och köpa betongplugg. Det gamla svarta sminkbordet har jag ställt som sidobord vid soffan sålänge. Succé 

   
    
    
 

5 Kommentarer

 1. |there is a citation released within |there issued is a citation inside the
  ARC Zone. 

 2. Cornell säger:

  the|there is a solution released within |there supplied is
  a solution in Their posts have now been printed New Jersey Lawyer. 

 3. Ollie Enos säger:

  If you are going for most excellent contents like myself, only visit this website daily for the reason that it provides feature contents, thanks|

 4. Torrie Rondy säger:

  and also with the layout on your blog.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.