Krig

Posted in Event

   
    
   
Älskade Sverige. Fan vad jag älskar er. Tack till allt stöd ni ger mig. Mycke hets från skönhetstävlings fantaster men mycket hemligt stöd också. Många fina tjejer som varit i branschen som får mig att inte känna mig ensam. Ni är bäst! 

Igår efter tacon mötte jag upp Fabio för ett möte angående lite planer med Fredagsclubben. Kommer bli så grymt! Tog ett glas vin – VILLKEN frihet. Därefter mötte jag Rebecca och Anton på en parkbänk vid svampen haha så vi följde med celcius på jobbmöte lite spontant. Eller snarare en kick off kanske? Super trevliga! Blev en middag på East med den godaste sushin jag ätit. Därefter tog vi lite skumpa på Grand och traskade vidare till café opera för en grym toppenkväll! 

Idag har min älskling varit sjuk men ändå tagit hand om mig. Han är verkligen den finaste gåvan Gud gett mig. Om ni bara visste hur han tar hand om mig. Vi har haft krig i köket och bakat mördegskakor. Slutade med att vi hade mjöl i hela håret och Sebbe vann kriget HAHAHA. Wätt in i dushen och sen gick han en sväng och Kom hem med två pizzor. Mums!  

   
Nu ska jag ta på mig myskläder och göra mig redo för en myskväll med Charlie och karro. Pussen 

2 Kommentarer

  1. Maria.o säger:

    Hej Bella! Tråkigt att du fick gå igenom så mycket i Japan och kul att allt är okej med dig. Men har en liten fundering, du var med i en skönhetstävling, en utav det absolut ytligaste branscherna i världen, en tävling där det alltså går ut på att bära fina kläder och se bra ut och bli betygsatt utav andra människor. Sedan har det alltid pratats om dessa tävlingar, program har visats och tjejer har talat, hade du inga bekymmer eller funderingar om det här när du väl bestämde dig? Hemskt att du du var med om det här och hoppas alla andra tjejer är ok… GIRL POWER AND LOVE TO U

  2. Ida säger:

    Hej fina Isabella!
    Måste fråga hur du fixar dina snygga lockar? Använder du tång och isf vilken?
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.