Därför bytte jag domän

Posted in Event

Välkomna till min nya blogg! Nu är jag trött på stora portaler som utnyttjar bloggare samt en opersonlig bogg fullsmockad med reklam utan relevans. På nouw ägde dem bellaforsman.se villket betyder: Om min blogg skulle bli så pass stor att jag en dag ville köra helt själv skulle dem kunna hålla kvar min domän och varumärke (bellaforsman.se) eller sälja den dyrt till mig. Sååå, jag struntar i min betalning på bloggen via portaler och fokuserar min blogg på det som faktiskt är syftet med min blogg från första början: att ha en personlig blogg som inte är köpt.

Därför börjar jag på ruta 1 med mitt nya namn www.isabellajedler.se

VÄLKOMMEN HIT! Nu kör vi 🙂

PicMonkey Collage

5 Kommentarer

 1. Kavita säger:

  Så jävla rätt! Heja dig Bella! <3

 2. Caroline säger:

  Kommentaren ovan var banne mig den värsta jag läst, vad är det för fel på denna människa? Skäms på dig! Bella, du är otroligt stark och så modigt av dig att berätta om allt. Självklart går en människas hälsa före en tävling, trots ett kontrakt. Hoppas du mår bättre snart vännen!

 3. J säger:

  Är du ett skämt eller? Vadå en skam för Sverige? Det var fan något av det modigaste och starkaste jag någonsin har läst! Hon gjorde Sverige en tjänst genom att hoppa av tävligen. För seriöst, vem behöver ens en sådan tävlings bekräftelse överhuvudtaget? Dessa tävlingar finns enbart för att tillfredsställa kåta rika män och inget annat. Det är snarare du som inte har något innanför pannbenet som påstår att hon har skämt ut Sverige. Du borde gå om skolan och lära dig ett och annat om hur livet fungerar. Du äcklar mig och jag hoppas verkligen du inser hur efterbliven du är. Människor som dig är pinsamma och borde inte yttra sig.

 4. C säger:

  Är bitter för att du själv inte kom med i tävlingen?

 5. pawel säger:

  och av vilken anledning hoppade hon av spelar väl ingen roll, va?
  Att hon, och alla andra tjejer, fick inte äta och sova har ingen betydelse i den här sammanhanget? att dem fick jobba grattis och vara eskort för gamla fula rika idioter är inte heller något som spelar roll, vad? det bästa hon kunde göra var det hon har gjord! och tack vare det kanske kommer det vara ändringar i den hör, än så länge, korrupt tävling

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.