Saker jag aldrig kommer förstå i relationer

Posted in DEEEEEP

1. Att hata sitt ex, eller rättare sagt – hata alla ex. Något som verkar ha blivit den populäraste trenden när man ska komma över någon. Jag förstår att det kan göra ont att inte vara älskad längre, men om det inte är mer än så så borde man iallafall behålla respekten för varandra.

2. Att kasta vännen men behålla killen. Oj vad kärlek kan röra till det. Så mycket att när exempelvis sin kille är otrogen så hatar man tjejen för all framtid men förlåter killen? Vem borde stå upp för dig mest? Pojkvännen eller främlingen? Svaret är enkelt.

3. Trycka ner sin partners ex. Fy vad arg jag skulle bli då, ens ex är kanske inget man behöver älska men som sagt – respekt. En gång hade man antagligen något fint ihop och att ens nya då ska snacka skit om ens föredetta måste väl ändå vara lite som att en bästis snackar skit om en gammal vän.

4. Hata sitt ex nya partner. Detta är tyvärr så jäkla vanligt. Kan man inte respektera att sitt ex är ett ex av en anledning och har gått vidare. Visst om man är sotis och svartsjuk, men vad tjänar det till med hat mot någon man inte känner, bara för att hen har någonting du inte längre har på det sättet. Någon den du en gång älskade nu älskar. Så många tjejer som ska knuffas och ha sig bara för att exempelvis hon är hans nya.

Förr eller senare i livet blir man antagligen någons ex. Hur skulle du vilja bli behandlad då? Respekt.

2 Kommentarer

  1. Diman Dilir säger:

    bra skrivet!håller med till 100%!

  2. Mariana säger:

    amen to that! totally agree with you!
    xx

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.