Bästa utgången på länge

Posted in Event

1435221784-6106

Att jag gjorde det riskabla och valde att bli fotad från FEL SIDA! Ska visa er någon gång men min näsa blir ALLTID typ krokig goch bucklig från ena sidan men rak från den andra? Lyckades iallafall bättre med nosen än allt annat på denna vimmelbild – skål!

Igår hade Sebbe gjort en supergod och fin middag till mig och Evelyn. Till det snackade vi skojade och hade trevligt vilket redan då byggde upp kanske världens bästa utgång. Jäklarns så kul vi hade det.

Först blev det en uber till Cafét där vi mötte upp Alva, Nelly och co innan vi vimla omkring där ute på ”terrassen?” med skumpa och hade kul till stängning. Inte nog med det så beslöt vi oss för att dra vidare till Solli där vi hängde med efterlängtade Måns och en annan massa trevligt folk i någon timma, sen tog jag och Evelyn en uber hem igen och väckte stackars lilla Sebbe hahhahah!

Hur som helst, tog INGA bilder eller nånting igår, inte ens på min mystory då vi beslöt oss för att lämna mobilerna i garderoben. Bra val!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.