DOGGISTYLE

Posted in Event

Imorse vaknade jag och Bonzo tidigt efter gårkvällens sena middag för att åka till kungsholmen till Doggistyle för lite tvätt och klipp.

     Kom dit runt 10 tiden där fina Claire tog hand om min lilla prins. Förvånade mig över hur mycket Bonzo faktiskt tyckte om att bli ompysslad.     Bonzo är ju en Tysk spets (pomeranian) vilket medför mycket pälsarbete så efter lite ordentlig utredning med fön och kam trimmade vi av honom lite hår.

  Vill ni fräsha upp hundarna lite nu i sommartider så rekommenderar jag denna salong starkt. Alla ”frisörer” är certificerade vilket inte många hundfrisörer i Stockholm är tyvärr, vilket medför att de får rädda upp många hundklippnngar. Både jag och Bonzo är supernöjda.

-> Doggistyle <-

5 Kommentarer

 1. U säger:

  Ska du sälja den där hunden efter en månad också eller?

 2. Isabella Jedler Forsman säger:

  Antagligen inte 🙂 Lite onödigt va?

 3. Åh vad fin han blev! Önskar att det fanns sådana bra ställen lite närmare mig på landet haha 🙂

 4. Amanda säger:

  Åh va söt hund!! Vad är det för ras? 🙂

 5. Nina säger:

  Ledsen att göra dig besviken men tysk spets och pomeranian är två helt olika raser. Visst dom påminner om varandra till utseendet men en tysk spets är större än en pomeranian så sluta säg att det är en pomeranian du har när du har en tysk spets!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.