Forma Vita Ljusterapi

Posted in Bella tipsar, Skönhet

DSC_5441 DSC_5445 DSC_5447Som ni kanske kommer ihåg så var jag på FormaVita för några veckor sedan och fick 20 minuter ljusterapi. Tack vare det kunde jag sluta äta antibiotika mot min elaka akne (hade en liten samling på vänster kind bla som jag självklart dock inte skyltade med så mycket av i bloggen. Men här  har ni min hy idag och jag själv är jäkligt imponerad. SÅ VÄRT DET! Dessa bilder kommer direkt från kameran och är helt orörda. Allt jag har på mig idag är lite av det bästa pudret från bare minerals. Att min naturliga hy kunde bli och se så bra ut utan ton lager av fondation över sig trodde jag aldrig. Trolleri trollera.

Vill ni läsa mer om det kan ni göra det här.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.