G O D M O R G O N

Posted in everyday

förbannade halebop alltså, räkningarna ligger på typ det tredubbla varje jäkla månad pga internet tar slut :p köper lätt en GB extra om dagen. Helt jäkla sjukt vad min mobil slukar internet haha. Så kan det gå, men det var typ det enda abonnemang jag kunde stå på själv utan en massa jobbiga papper när jag fyllde 18. Tur att bindningstiden snart är slut. Hur som helst, godmorgon godmorgon! Vet inte vad det är med mig men kan inte sova hemma, vaknar hela tiden. Inatt somnade jag 2 och vaknade VARJE HALVTIMMA fram till halv 7 då jag gav upp och tog mig en proteinshake. Känns som det kommer bli en lång dag. Jag börjar känna mig lättare iallafall i kroppen på tal om ingenting tack vare lifesum och jobbet antar jag. Hinner ju inte ens bli hungrig då jag har så mycket att stå i. Annars har jag bytt lite ordning på matritinerna så lunchen är huvudmålet och sen äter jag oftast bara en kvarg till kvällsmat, funkar kanon! Försöker äta något lätt var 3e/4e timma med för att hålla igång förbränningen. Nu ska jag jobba, puss

  
 

3 Kommentarer

 1. Victoria säger:

  Hej! Jag tänkte bara ge dig tips angående dedär med räkningen . Jag hade EXAKT samma problem förut när jag hade halebop . Tog tag i saken och gick in till telenor och fick sånt jävla bra abonnemang ! Kolla denna länk http://www.telenor.se/privat/mobil-telefoni/erbjudanden/change.html

  Det innebär att du betalar 534 kr i månaden , får ny lur som du kan prova i 30 dagar . Känns den inte bra kan du byta till vilken som helst . Efter ett år lämnar du in den gamla och får en helt ny !! Utan att bindningstiden förlängs . Det är även 12 G surf , vilket är det dubbla mot vad jag hade förut 🙂 är verkligen hur nöjd som helst att jag bytte !!! Inte kul när räkningen ligger på 1000 kr

 2. alltid kul med räkningar..”-,-”

  Tack för din kommentar! Kram!

 3. Frida säger:

  Hahahahha lät som en telenorsäljare ovan… Säg till när bindningstiden är slut så löser vi något bra snygging 😉 !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.