Alesso & o’learys 

Posted in everyday

    Som tidigare nämnt var jag, jasse, Julia och Clara medbjudna av bästa Daniel till Alesso i lördags. Vi var där en kvart tills Alesso spelat klart och drog sedan vidare till Amba för en riktigt jäkla rolig natt. Det var faktiskt riktigt roligt, så roligt att jag inte tog några bilder. Men dem andra tog lite roliga videos på snapchat om man säger så haha. Jag själv har ju en öppen mystory som ni kan följa om ni vill. ”Bellaforsman” heter jag där, standard. Samma namn på allt haha. 

Drog en taxi hem vid 4 tiden och började jobba efter lunch på Belle. Efter jobbet var jag och Sebbe supertrötta villket man kan förstå eftersom han var i Enköping med sina pooolerZ kvällen innan. Men vi möttes ändå upp i Nacka forum och satte oss på olearys i solen till en början.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.