MAKEUP STUDION – MIN RESA

Posted in MAKEUP ARTIST, Skönhet, Smink

Alltså wooaw jag är så glad! Som jag lite hastigt nämnde så kommer min dröm sedan jag var typ 5 år gå i uppfyllelse. Den 13e April kommer jag påbörja min resa som makeup artist på Makeup studion och arbeta med varumärket FÄRG. Kunde inte hittat ett varumärke som passade mig bättre än just färg då de är produkter som jag själv skulle vilja ha om jag grundade ett smink-märke, nämligen högpigmenterade.

https://www.youtube.com/watch?v=3TaFAyQL1Y8

Utbildningen kommer ta 12 veckor  och jag kommer ”plugga” 09-13 fem dagar i veckan. Alltså jag tror inte ni förstår hur mycket glädje jag känner just nu. Vet ni vad det betyder? Det betyder också att ni kommer få följa med mig på min resa och se tutorials oftare och diverse annan skönhet VARJE DAG! Jag tror jag spricker. Jag kommer lixom ha något riktigt stort att se fram emot VARJE DAG! Jag kommer vakna med ett leénde på läpparna varje dag. Det känns sjukt.

2 Kommentarer

  1. K säger:

    Hej! Ääälskar din blogg och du är så sjukt snygg! Men undrar en sak, hoppade inte du av gymnasiet för ett tag sen? För jag har själv läst lite om makeup artist utbildningar men vad jag vet så måste man ha en gymnasial utbildning för att få gå makeup utbildningen? :/ så undrar bara hur du gör med det? Jag har själv ingen gymnasial utbildning och vill också bli makeup artist så det är därför jag undrar! Jätte tacksam för svar! Tack för en bra blogg, kram! 🙂

  2. Virran säger:

    Hur har du råd med en sån utbildning ? Man får ju inte ta lån hur som helst när man inte haft fast jobb en längre period. Skulle också vilja gå en sådan utbildning men har tyvärr inte råd. Hoppas du kan svara på min fråga 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.