FOLK SOM TROR DEM KAN ALLT OM SEX

Posted in CRAZY

Okej jag bara måste lämna en respons på detta otroligt underhållande inlägg som prydde min datorskärm igårkväll med rubriken ”jag fick henne att komma på 30 sekunder”, en rubrik som säkert lockade många nyfikna tjejer. Antagligen inte nyfikna i hopp om att vi hittat en sex-gud omkring oss utan för att vi tänkte ”shit villken pajas”, det där är lika sant som att coolaste killen i högstadiet skröt om hur han fick flickvännen att komma 24 ggr i rad här om kvällen.

Men när man börjar läsa inlägget så blir det en direkt tvist av rubriken, nämligen att man är sämst om man lyckas med det och hur han guidar dig att ÄLSKA hennes privata delar i timmar. Först och främst skrattade jag lite för mig själv åt hans extrema självsäkerhet som kille men också lite imponerad över hans mod.

När jag läste inlägget första gången hade han fått ganska mycket respons på kort tid och redan nu har han 75 kommentarer på sitt inlägg. Ett inlägg som fått mestadels positiv respons, det var faktiskt en av mina ”kompisar” på facebook som hade delat inlägget med kommentaren ”wow han kan sin skit”. Själv tycker jag att detta inlägg verkligen är att trampa över på en tabubelagd mark men sex verkar ju sälja.

maybe-if-i-poke-her-meme1

Inlägget hittar ni > här <

Vad tycker ni? Är det okej att vara såhär öppen och framförallt hans självsäkra handbok till män, stämmer det? Har han löst mysteriet?

3 Kommentarer

 1. Sus säger:

  HAHAHA dör inlägget….

 2. Marcus säger:

  Alla Tycker olika, vissa tjejer vill att de ska gå snabbt och vissa inte, och sen så gillar alla olika också, Det är mycket han skriver där som man kan ta kunskap av, och sedan finns det annat som inte riktigt är precis så som han har skrivit, som sagt det beror helt upp till tjejen.

  Har inget emot inlägget och jag tycker inte att någon annan ska ha det iheller, eftersom att det är dels sant.

 3. Marie-Lou säger:

  Komplimanger om att man har den vackraste fitta han sett?

  Nej tack. Sjukt avtändande och skrattretande.

  Och förspel genom kyssar på låren i 20 minuter?

  Fy så trist. Skulle ha somnat.

  Men det största problemet är att han inte fattar att tjejer är individer som uppskattar olika saker och att han inte kan vara tvärsäker på vad halva jordens befolkning gillar genom att prata med sina tjejkompisar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.