FEBER OCH SVULL

Posted in everyday

Jahopp, då vaknade man med sprängande feber och hosta. Inte lustigt med tanke på allt min lilla kropp och själ behövt genomlida de senaste veckorna av stress.  Nu säger kroppen ifrån så idag ska jag åter igen göra det jag hatar mest – vila. Köpte hem en jäklarns massa goda saker iallafall som jag tänker knapra på här borta i sängen. Bla min nyaste favorit, fryst delad banan.

Ni kommer väl ihåg mitt recept på bananglass? Lite så! Fast enklare! Man tar bara en banan och skär den i bitar med alternativt lite blåbär, hallon och diverse andra goda frysta bär och lägger upp i en skål. Bananen får en mjukare konsistens och blir lite mer som mjukglass. Speciellt efter dryga två timmar i frysen. Då snackar vi perfektion!

Imorgon ska jag och Julia på möte med vår agent så ska vi läsa igenom kontraktet och ha möte med en hemlig tv kanal. På Onsdag kommer mina mainchics från Linköping och på torsdag ska jag plåtas för tinywaist så nu måste jag fortsätta kurera mig. I helgen ska jag och Sebastian åka till Enköping för lite släkt och sen ska vi leva rövare med kompisar resterande dagar.  Sa för övrigt upp mig från Belleshoes så ska på en intervju nästa vecka för Hollister. Har ju mitt älskade bemanningsföretag Magcom men det kan ju vara kul med lite butiksjobb också. Eller hur?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.