Dare to

Posted in Smink

(null)

(null)
Jaha, då var dagens sminkning klar. En av mina absoluta favorit sminkningar, smoky cateye med röda läppar och mycke lyster. Tycker vi som är så vita måste våga vara vita. Så ofta man ser tjejer med allt för mörk foundation osv. Att vara vit kan också se fräscht ut. Även om jag också älskar att vara lite solkysst såklart. Fått lite frågor vad det är för serum jag använder mig av och det är inget mindre än det fantastiska flavo-c. Duttade även på lite serum på min highligter också även om den kanske inte verkar så bra där så blir det en fantastisk lyster. Så kör på med flavo-c för fulla muggar!

4 Kommentarer

 1. malinsahlen säger:

  Bella, snyggggt!

 2. Avis tjej säger:

  Assnygg sminkning!
  Skulle inte du kunna lägga upp en video med hur du fixar ditt hår? 🙂 Om du lockar, fönar eller använder några särskilda produkter i det. Skulle jätte gärna vilja veta! Det ser alltid skit snyggt ut och har mycket volym <3 <3 <3

 3. felicia säger:

  snälla gör en video på denna sminkning!!

 4. Tjena Nina säger:

  Tycker inte du är så vit direkt, men kanske för jag jämför med mig själv, som är så ljus att jag får köpa teatersmink som foundation. 😛 Men superdupertoppen-nice att du promotar att vara ljus! Så himla kul att se istället för alla ”ååh, jag måste sola solarium så jag blir brun och fräsch!” som många andra skönhetsbloggerskor skriver. Alla hudfärger är fina, ljusa som mörka. 🙂

  P.S. Välkommen till Stockholm! Hoppas du kommer trivas! 😀 D.S.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.