Idiot helvette.

Posted in Event

Alltså så fort man kommer tillbaka till Linköping så blir allt alltid kaos. Varför har våld blivit en del av min vardag igen? Varför är det okej? Ser fram emot dessa dagar framför mig, or NAH! Kommer inte vara kul alls, så jävla sur på när saker man inte kan påverka alltid ska komma emellan. Att andras idiotiska val ska förstöra så viktiga år för mig. Tack som fan för mina fina år i skolan, ja jag är bitter. Arg och lite rädd på samma gång. Hörs när jag orkar igen eller kanske berättar mer. Ni vet att jag får styrka av att vara öppen och dela med mig.

2 Kommentarer

  1. Elinn JL säger:

    Och ändå vill jag ifrån denna hålan och tillbaka till linköping.. kram!

  2. Johanna säger:

    Men gumman då! Var inte alls kul att höra. Har själv många ”trasiga” år bakom mig från familjen. Är 23 år och bor i Stockholm (Djursholm) så nu vet du att du har någon här (förutom dina vänner i din ålder i Sthlm) som tänker på dig. Känner inte dig (hehe som du vet) men en riktigt snygg och fin tjej är du och det är aldrig kul att läsa om att någon har/haft det jobbigt. Säg till om det är något du behöver, jag vet hur det är att vara rädd och känna sig ensam. Du klarar allt om du vill, det är jag säker på.
    /överbeskyddande storasyster

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.