Flyttar

Posted in DEEEEEP

IMG_1586.JPG

IMG_1595.JPG

IMG_1591.JPG

IMG_1594.JPG

IMG_1571.JPG
Jaha, då var det KLART! på söndag flyttar jag till Stockholm helt ensam. Har man fått nog så har man, synd som fan bara att jag inte lyckades få med skolan i min överlevnadsplan men jag är viktigare. Ska på möte med skolan på onsdag och lägga upp en plan inför framtiden samt skriva på lite papper. Annars kommer jag knega heltid och försöka pussla ihop mitt liv samt äntligen försöka göra iordning en stabil plattform att stå på. Annars tackar jag för mina trasiga tonårs år, men de får vara slut nu.

5 Kommentarer

 1. Du. Jag älskar dig

  Enough sad.

 2. emeliefrancea säger:

  Vad har du på läpparna här? SKITSNYGGT!

 3. Frida Svensson säger:

  Hallå där! Hur gör du med flytten? Hur och var ska du bo? Vad har du för planer gällande att ta studenten? 🙂

 4. Clara säger:

  Åååh såg nyss din video på youtube där du fixar håret med de där röda stora spolarna, vart har du köpt dom?!?! Blev såååå jävla snyggt och du är så snygg så man smäller av

 5. Jag brukar aldrig kommentera utseende men damn, du har drömutseendet! Arbetar du som modell? Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.