HJÄLP MIG!

Posted in Q/A

Namnlös

Gissa vad? Imorgon ska jag köpa en ny klocka och här är fyra jag funderar på. Har en MK ritz hemma som är silver och roséguld med pärlemor ur och en svart guld bering så nu vill jag ha någon som inte är så lik någon av dem klockorna. Vilken tycker ni? Själv är jag nog mest förälskad i marc jacobs klockorna men jag vet inte.

3 Kommentarer

  1. Wilma säger:

    den andra, bruna marc jacobs klockan. Har en likadan i vit och är supernöjd

  2. Den klockan längst till vänster; guldig med blå urtavla – jättefin! Hörs ikväll Bellut <3

  3. Salam säger:

    Marc har snyggast klockor från ett modemärke. Jag tycker du ska köra på en Marc i modell Amy, Slim eller Baker Om du inte redan har köpt så jobbar jag på lördag om du vill ha lite mer hjälp från klockproffset som jag är. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.