Blodförgiftning, hjärninflammation?

Posted in Event

IMG_3915.JPG
Jä*la visdomstand! Det var nu ca tre veckor sedan jag märkte av att min visdomstand håller på att komma upp. Den växer helt snett och har ”fastnat” så nu har jag en fet inflammation och öm i hela jäkla käken. Det bara pulserar och blir värre och värre. Blir läkaren för mig när jag kommer hem! Mamma fick precis operera bort sin och jag hoppas verkligen inte att jag med kommer få göra det. Hur kul att både mammas och min i princip kom upp samtidigt? Känt mig febrig i tre veckor och nu är det som värst, hoppas inte det är något allvarligare på gång.

2 Kommentarer

  1. jennygunnarson säger:

    Hoppas det går över finis!

  2. vad heter ditt otroligt fina läppstift? 🙂 ha en bra dag fina du !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.