Vikthets

Posted in Event

Godmorgon! Idag mår jag bättre men börjar känna av press, så jävla trött på idioter som ger mig pikar om vikt. Jag är inte fet. Men jag blir mindfuckad i mitt huvud och blir pressad. Även om jag är vältränad nu och inte spinkig benrangel, det får ta sin tid. Jag vill ha muskler, jag vill vara vältränad. Jag vill inte bli som sist jag tappade allt. Jag blev ett svagt benrangel utan former. Men när jag bestämt mig för någonting så vill jag ha det nu! Lite som Telenor reklamen? Varför vänta haha?
Nu ska jag tillbaka till engelskan och sen springa lite på bandet, måste verkligen plugga massa idag. Ska försöka boka in mig på något pass med. Har sån träningsverk i benen och rumpan, det finns inget bättre! Magen är lite mer svårflirtad. Går på core pass varannan dag och hur död magen än blir efter en halvtimma får jag aldrig någon dödlig träningsverk, bara lite när jag spänner den. Jag vill känna mer!

IMG_2040.JPG

1 Kommentar

  1. Malin Sahlén säger:

    Oh la la!! Så snygg, min vän

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.