Pluggmys

Posted in everyday

image1 (13)

IMG_2123.JPGPPLUGGA SAja! Blev det så? Svar NEJ. Men ska faktiskt försöka nu, kommer ju inte vara i skolan på varken fredag eller måndag. Helgen blir som sagt fullspäckad med roliga utekvällar och plåtningar inbokade. Går dock på hård diet nu och det är svintråkigt! Dock brukar det tyvärr slinka ner ett glas vin om man är ute, jag är en sån som tycker de e njutning, det är lixom gott på riktigt, så de e så svårt att vara en partypooper haha.

PicMonkey CollageNu sitter vi och funderar över vad fasen vi ska ha på oss på galan felli ska följa med mig på om två veckor, lite knepig dresscode såattsäga.  Men nu ska jag faktiskt försöka ta tag i plugget, puss!

 

1 Kommentar

  1. Lina säger:

    Hej Isabella!:)
    Vilken toppen blogg du driver, blir inspirerad varje dag av både smink, ditt liv och din motivation! Jag är nyfiken på vad det är för modelljobb du gör?:) jobbar du som modell eller är det fritidsjobb?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.