ATTITUDE

Posted in everyday, Smink

DSC_3605

Bästa Armand ringde nyss och ville ha med mig på Attitude mässan fredag och lördag och vem är jag att säga nej? Ska bli såå kul! Stockholm börjar verkligen bli mitt andrahem.. tur att jag har en massa kompisar där nu. På måndag ska jag nog fota för en tidning tillsammans med en assnygg tjej som kanske ska vara med i helgen också, hon är nästan lite för snygg för att ens ta bild med, en riktig girlcrush! Men självklart så ska ni få bilder på henne ändå, så ni också kan tappa hakan hah. Håll utkik på min instagram runt 18 tiden för då är det tävling för Furia.se! Min instagram heter bellaforsman så det är ju bara att ”adda” mig där redan nu.

Var så kul att sminka sig, hade ju nästan glömt bort hur jag såg ut med smink. Nu ska jag vara duktig och dra på middag och sleepover med Felicia och plugga ihjäl mig lite, kan jag gott behöva! Det sjuka är att jag faktiskt är taggad på att få saker gjorda. Jag måste ju börja ligga i om jag ska klara av detta ”dubbelliv” #aldrigvila.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.